Klik hier voor ons Aanbod

Nieuwe afbeelding.2.JPG

Agema & Lubbers
Bedrijfsmakelaars BV

Bennevelderstraat 13A
7856 TA Benneveld
tel. +31 (0)591 - 64 64 74

KVK: 04073128

Route

info@agemaenlubbers.nl

De Cees Lubbers groep

De Cees Lubbers Groep bestaat uit ondernemingen die actief zijn op het gebied van commerciële taxaties, bemiddeling bij transacties en het organiseren van verkopingen met betrekking tot industriële machines, bedrijfsinventarissen, transportmiddelen en onroerende zaken.

Deze ondernemingen, te weten Cees Lubbers Taxaties BV, Cees Lubbers Veilingen BV en Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars BV, werken nauw samen, zodat waar nodig gebruik gemaakt kan worden van elkaars kennis en diensten.

Taxaties
Taxaties vormen de grondslag voor belangrijke beslissingen bij de aan- en verkoop en financiering van kapitaalgoederen. Taxaties vormen echter ook de grondslag voor uitkeringen en premies bij verzekeringsmaatschappijen. De register makelaars-taxateurs (RMT) van Cees Lubbers Taxaties BV weten door hun jarenlange ervaringen de juiste waarde te bepalen en inzicht te geven in complexe situaties.

Duidelijke communicatie, gedetailleerde rapportages, gedegen advies, korte reactie tijden en een juiste waardebepaling hebben er voor gezorgd dat Cees Lubbers Taxaties BV duurzame relaties heeft opgebouwd met haar opdrachtgevers.

Veilingen
Al meer dan 15 jaar organiseert Cees Lubbers Veilingen BV verkopingen van kapitaalgoederen door middel van veilingen, verkopingen bij inschrijving en onderhandse verkopingen. Elke situatie vereist een unieke aanpak, of het gaat om de verkoop van één machine of een gehele fabriek. Door hieraan de juiste invulling te geven, door de juiste expertise en door zorgvuldigheid heeft Cees Lubbers Veilingen BV een klantenbestand opgebouwd in diverse landen.

Cees Lubbers Veilingen BV
Marsweg 47
8013 PE ZWOLLE

Tel: 038 - 422 88 48
Fax: 038 - 422 88 51

www.ceeslubbers.nl