Klik hier voor ons Aanbod

Nieuwe afbeelding.2.JPG

Agema & Lubbers
Bedrijfsmakelaars BV

Bennevelderstraat 13A
7856 TA Benneveld
tel. +31 (0)591 - 64 64 74

KVK: 04073128

Route

info@agemaenlubbers.nl

Taxaties & bemiddeling

Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars heeft de kennis en ervaring, om ook zeer specialistische taxaties te verzorgen, zoals: slachthuizen, motorbrandstoffen tankstations, fabriekscomplexen en dergelijke, indien gewenst inclusief de roerende zaken.
Daarnaast kunnen wij beleggingsobjecten taxeren op hun beleggingswaarde.
 

Er zijn verschillende methodieken om tot een waardebepaling te komen, wij noemen u in het kort de meest door ons gebruikte methodieken:

  • Huurwaarde kapitalisatie methode en de BAR methode voor courant O.Z.
  • DCF en BAR methode voor beleggingsobjecten en tankstations;
  • Gecorrigeerde vervangingswaarde voor incourant O.Z.

Al onze taxaties worden mede ondertekend door een derde makelaar.


Vaststellingsovereenkomst

Een vaststellingsovereenkomst wordt uitgevoerd door een makelaar en een taxateur van de Rijksbelastingdienst. Het grote voordeel hiervan is dat men achteraf geen problemen krijgt met de waardevaststelling.
 

Bemiddeling bij transacties
Het in portefeuille nemen van een object, begint met het aangeven wat de mogelijkheden zijn van het object (waarvoor het geschikt is), daarna volgt een waardebepaling van het object (eventueel uit te voeren door een derde makelaar) en als laatste een stappenplan hoe het op de markt gebracht wordt.

Zodra een kandidaat gevonden is, gaan wij het onderhandelingstraject in. Indien overeenstemming wordt bereikt, maken wij de contracten op en begeleiden wij de overdracht.