Nieuwe afbeelding.2.JPG

Agema & Lubbers
Bedrijfsmakelaars BV

Bennevelderstraat 13A
7856 TA Benneveld
tel. +31 (0)591 - 64 64 74

KVK: 04073128

Route

info@agemaenlubbers.nl

Disclaimer website

Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars  besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht
De volledige website is het exclusieve eigendom van Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars .
Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars  geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars verstrekt, worden opgenomen in de database van Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars . Deze gegevens worden door Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van Agema & Lubbers Bedrijfsmakelaars valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.